Van droom naar werkelijkheid

ALS JE DE WENS ACHTER JE DROOM KENT, KOMT JE DROOM DICHTERBIJ!

Ruben is musicus. Hij werkt als zelfstandige in de culturele sector. Hij geeft les, speelt in bandjes en heeft ook een koor task manager. Een klein koor waar hij al jaren voor staat. Het is erg gezellig, en het koor is tevreden.

Maar Ruben heeft een droom. Hij zou wel een groot project willen organiseren, met een groot koor en met een professioneel orkest erbij bijvoorbeeld. En dan hij ervoor als dirigent. Maar ja, hoe doe je dat als je een dorpskoor dirigeert?

Intuïtie en ratio

Hoe zorg je dat je droom werkelijkheid wordt? Ruben kwam niet verder en hij wilde ontdekken welke stappen hij zou kunnen ondernemen.

Met een methode waarin zowel intuïtie als ratio een belangrijke rol spelen hebben wij zijn droom onderzocht. En daar deed Ruben een belangrijke ontdekking.

De echte wens

 Hij ontdekte de echte wens achter zijn droom! Het samenwerken met andere disciplines, het voor elkaar krijgen van een bijzonder project en met zijn allen genieten, daar ging het om. Daar wilde hij sturing aan geven!

Dit gegeven én het zicht op zijn eigen kwaliteiten en duidelijke vervolgstappen gaven hem energie om verder te gaan.

Van wens naar werkelijkheid

Het is nu twee jaar later en ik sprak Ruben onlangs.

Hij zat midden in een grote muziektheater productie. Hij had zijn koor enthousiast gemaakt en hij had samenwerking gezocht met een ander koor en een theatergroep en samen hadden ze musici uitgenodigd mee te doen. Het project was een enorm succes, ze haalden de kranten en zelfs een item op de regionale televisie.

En bovenal, ze hadden enorm veel lol en genoten van alle kwaliteiten die samenkwamen. En wie was de dirigent? Juist. Ruben natuurlijk.

Zijn droom is werkelijkheid geworden!

Welke droom wil jij werkelijkheid laten worden? Het is mijn droom om jou daarbij te helpen!

Geplaatst in Inspirerend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *